Gedachten, SoepStarter
Reageer

Vlog: Spinazie

seizoensgroenten-kalender-spinazie-vlog

Spinazie is de seizoensgroente van april. In dit vlog leg ik uit waarom spinazie zo gezond is, hoe je ‘m zo gezond mogelijk eet – en wat Popeye er in vredesnaam mee te maken heeft. 

TIP: schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan krijg je de SeizoensgroentenKalender April (met Spinazie in de hoofdrol) gratis in je mailbox!

Vlog: Spinazie

Leuk dat je mijn vlog over seizoensgroente Spinazie gaat kijken! In het vlog vertel ik over de voedingswaarde van spinazie en welke spinazie het meest gezond is. Meer weten over spinazie – of alles nog eens rustig nalezen?  

>schrijf je in voor mijn nieuwsbrief dan krijg je de SeizoensgroentenKalender April gratis in je mailbox! 

(en ja, dat is inclusief een spiekbriefje van alle seizoensgroenten van deze maand, een geweldig spinaziesoep-recept én slimme spinazie tips & tricks)

SeizoensgroentenKalender April

seizoensgroenten kalender april: alle seizoensgroenten in een handig spiekbriefje, plus slimme spinazieweetjes én een soeprecept met spinazie - in vier variaties.

De seizoensgroenten kalender is een handig spiekbriefje waarop alle seizoensgroenten van die maand vermeld staan. Het is een printable, die je zo in je portemonnee stopt. Handig voor als je in de supermarkt staat of over de markt struint.

Bovendien licht ik elke maand één seizoensgroente uit en leg uit waarom die groente zo gezond is. Want waarom is spinazie nou precies zo gezond, kun je het nu wel of niet twee keer verwarmen, waarom is à la bloep niet alleen lekker en… wat heeft Popeye er mee te maken?

Gezond en lekker: spinazie-soep. A la bloep of met een eitje om het oxaalzuur te neutraliseren. Recept en slimme spinazieweetjes in de SeizoensgroentenKalender April.

Plus: ik geef een groentesoep-recept, met vier varianten, zodat je de hele maand kunt variëren. Lekker!

Ook een lekker spinazie-recept: Popeye Smoothie!

popeye-smoothie-rietje

Zoals gezegd: Popeye is jarenlang een grote promotor van spinazie geweest. Spinazie is het gezondst (en ook het lekkerst!) als ‘ie vers is.

printbaar-recept-poeye-smoothie-poster-mockup

Gecombineerd met banaan in een smoothie bijvoorbeeld – dan is spinazie helemaal een held!

> bestel het recept Popeye Smoothie in de Soephoofd Shop

Bij het recept zitten bovendien leuke rietjesvlaggetjes, waarmee je het opdrinken van deze toch al zo lekkere smoothie nog leuker maakt!

Comments

comments

In categorie: Gedachten, SoepStarter

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *