over Diana van Ewijk

Diana bouwt aan een groene stad op een gezonde planeet, voor iedereen. Dat vraagt om systemische verandering – en dat is complex, uitdagend en soms ronduit ongemakkelijk. Maar verandering begint bij mensen. Vanuit nieuwsgierigheid.

Wat nodig is in deze tijd van transitie? Dat we met elkaar in gesprek gaan. We leven misschien wel in verschillende werelden, maar we delen één planeet. Voor echte verandering is een beweging nodig die die verschillende werelden overstijgt. Een collectief van mensen met hetzelfde doel. Die elkaar overeind houden als de dingen moeilijk worden. Die mensen vind je in dóen. Ga de discussie aan en zoek de overeenkomsten achter de verschillen. Er valt, letterlijk, een wereld te winnen.

Doe je mee?

Voorheen

Vroeger zat Diana nog minder stil dan nu. Zo was zij o.a. Soephoofd (met Sarina Karouw en Felix Hubbelmeijer) en het KliekjesCollectief, waarin inmiddels meer dan 750 huis-tuin-en-keukenchefs elkaar helpen onooglijke restjes om te zetten in een lekker hapje. Piloot Ugly Food Rescuers Club met Arabella van Aartrijk. Communicatiemanager BlueCity Rotterdam. Webvedette met Dana Taberima. Kinder-appuitgever bij Appracadabra met Xander Wiersema, Marlis Zimmermann en Jochem Paarlberg. Prinses van de printbare knipvellen voor Homemade Happiness, met Caroline Ellerbeck. Twittercolumnist. Bedenker van de Boobytag met Jan Jaap Venema. Grafisch ontwerper bij VBAT en Fabrique.