Gedachten
Reageer

Interview: Soephoofd (Libelle)

wp-1459454310212.jpg

Die vergeetachtigheid… die went niet echt.

Een week of twee geleden stond bovenstaand interview in de Libelle. Glad vergeten. Of nou ja: ik wist het wel… “Week 13, in de Libelle.” stond in mijn geheugen gegrift. “Niet vergeten mijn moeder te bellen,” was de gedachte die ik er bij had.

Als pop-up groenteboerin (voor Rechtstreex, je weet wel!) stuur ik elke week een nieuwsbrief naar al onze klanten met, je raadt het al, in koeienletters het weeknummer erboven.

Gláshelder had ik het in mijn hoofd.

En toen vergat ik het dus toch nog.
Ach ja.
Spondylartopathie.

PS: nog een leuk feitje, qua vergeetachtigheid. Ik ben een weekendje weg, naar Nijmegen. Morgen maak ik soep op locatie (tijdens de handletter workshop van Mirjam de Boer, aka Handletters, in De Oude Werkplaats!). Ik dacht: “Weetjewat…. Ik maak er een werkweekend van.” Beetje bijbloggen, kan ik wel gebruiken.
Laptop ingepakt, samen met mijn tekentablet en oplaadkabel. Paar studieboeken erbij. Klaar voor actie.
Kom ik op mijn logeeradres… Blijk ik mijn laptop thuis te hebben laten liggen. Dat wordt dus een heel rustig werkweekendje :-))

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *