MoestuinKalender, MoestuinMaaltje
Reageer

Zelf pompoen kweken (Moestuin Maaltje Maandkalender)

Zelf pompoen kweken? Moestuintijger Meriam Beek legt uit hoe je dat doet.Met verrassend pompoenrecept voor straks, in de herfst...
 
Zelf pompoen kweken is leuk, lekker en makkelijk – als je weet wat je doet, natuurlijk. In de MoestuinMaaltjes Maandkalender geeft Meriam slimme tips over zelf pompoen kweken.

Waarom zelf snijbiet kweken?

Goede vraag! Waarom zou je al die moeite doen, slepen met gietertjes en zakken tuinaarde – als je straks in de herfst weer voor een habbekrats een loeier van een pompoen in de supermarkt koopt?

Nou, omdat:

  • het superleuk is om te doen, vooral ook met kinderen
  • het erg leuk staat in de (moes)tuin
  • je 100% zeker weet wat je eet (en dat dat dus geen bestrijdingsmiddelen zijn!)

Maar goed, dan moet je het wel een beetje goed aanpakken natuurlijk – en daar helpen wij graag bij.

MoestuinMaaltje Maandkalender Mei

Zelf pompoen kweken? Moestuintijger Meriam Beek legt uit hoe je dat doet.Met verrassend pompoenr3ecept voor straks, in de herfst...Samen met Meriam Beek en Marlis Zimmermann* maakte ik de Moestuinmaaltje Maandkalender: een maandelijkse zaaikalender met kweekweetjes én recept om je goedgelukte oogst om te toveren in een heerlijk gerecht.

Zelf pompoen kweken? Moestuintijger Meriam Beek legt uit hoe je dat doet.Met verrassend pompoenr3ecept voor straks, in de herfst...

Enne: het recept is handgeletterd door Marlis, dus ook mooi aan je keukenmuur :-) 

Aan de slag met Pompoen Kweken?

Moet je doen! Je koopt het MoestuinMaaltje Maandkalender April bij Stek Rotterdam (wat sowieso een ge-wel-dige winkel is!), of via de Soephoofd-shop op Etsy.

>> koop MoestuinMaaltje Maandkalender Mei over Pompoen op Etsy

De MoestuinMaaltje Maandkalender kost €3,50, is van papier (dus niet printable :-)) en krijg je thuis opgestuurd – samen met een zakje snijbiet-zaadjes en zaai-instructies!

Zelf pompoen kweken? Moestuintijger Meriam Beek legt uit hoe je dat doet.Met verrassend pompoenr3ecept voor straks, in de herfst...

*) De MoestuinMaaltjeMaandKalender is een co-productie van Soephoofd,Meriam Beek (moestuintips en kweekweetjes), JanJaap Venema (illustraties) &Marlis Zimmermann (recept-ontwerp)

Comments

comments

In categorie: MoestuinKalender, MoestuinMaaltje

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *