Seizoengroenten Kalender Mei: Asperges

Printbaar-Recept-Seizoensgroenten-kalender-mei-04

Lekker lokale groenten eten – maar géén idee welke groenten er in het seizoen zijn? Met de Seizoensgroenten Kalender Mei ga je gericht naar de (super)markt. Met handig spiekbriefje voor in je portemonnee!

De Seizoensgroenten Kalender Mei

Koken met seizoensgroenten is gezond, gemakkelijk en goedkoop – als je weet hoe je het aan moet pakken.

Om jou (en mezelf, want ik weet er ook nog niet zoveel van, eerlijk gezegd :-)) op weg te helpen, deel ik daarom elke maand een seizoensgroenten kalender. En ja, die kun je gratis abonneren – als je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief.

Hoe ziet die seizoensgroenten kalender eruit?

Seizoensgroenten Kalender Mei, met in de hoofdrol Asperges! Slimme weetjes over voedingswaarde en vitaminen, plus lekker licht Aspergesoep-recpet (zonder roux of room) met 4 variaties zodat je de hele maand nog vooruit kan.

De seizoensgroenten kalender is een handig spiekbriefje waarop alle seizoensgroenten van die maand vermeld staan. Het is een printable, die je zo in je portemonnee stopt. Handig voor als je in de supermarkt staat of over de markt struint.

Seizoensgroenten Kalender Mei, met in de hoofdrol Asperges! Slimme weetjes over voedingswaarde en vitaminen, plus lekker licht Aspergesoep-recpet (zonder roux of room) met 4 variaties zodat je de hele maand nog vooruit kan.Bovendien licht ik elke maand één seizoensgroente uit en leg uit waarom die groente zo gezond is. Want waarom zijn asperges nou precies zo gezond, hoe bewaar je ze het best en… waarom gaat je plas zo raar ruiken als je asperges hebt gegeten>

Plus: ik geef een aspergesoep-recept, met vier varianten, zodat je de hele maand kunt variëren.

Hebben, de Seizoensgroenten Kalender Mei?

Seizoensgroenten Kalender Mei, met in de hoofdrol Asperges! Slimme weetjes over voedingswaarde en vitaminen, plus lekker licht Aspergesoep-recpet (zonder roux of room) met 4 variaties zodat je de hele maand nog vooruit kan.

Dat kan! > download de Seizoensgroenten Kalender

Comments

comments

Filed under Gedachten

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

1 Comment

  1. Pingback: Foodie Tips: Aspergesoep, balkonieren en Franse moestuintroubles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *