Gedachten
comments 2

Twittercolumn in dagblad Metro (week 3)

Sinds oktober 2014 ben ik officieel twittercolumnist van dagblad Metro. Dat betekent dat ik iedere week in de krant sta! Hoe ik Diana van Ewijkofficieel krantencolumnist werd*, lees je hier 🙂 Maar extra leuk is…

… éxtra leuk is het feit dat ik een shortlist van twittercolumns van anderen mag voordragen. Hieruit maakt de eindredacteur Family, Margot Smolenaars, de uiteindelijke selectie. Zo komt het dus, dat er iedere week twee twittercolumns in dagblad Metro staan.

Over dagblad Metro

Dagblad Metro is de laatste der overgebleven Mohikanen van de gratis krantjes.
Van de Metro worden iedere dag 510.000 exemplaren gedrukt. En omdat die krantjes in treinen, trams, ziekenhuizen en metro’s blijven rondzwerven, worden met die 510.000 exemplaren dagelijks gemiddeld 1.300.000 lezers bereikt – en is Metro het tweede landelijke dagblad.

Vanaf vandaag op dit blog: de twittercolumns die de krant haalden.

IMG_5068.JPG

Ik bedoel: ik ben daar best behoorlijk trots op, dus waarom niet?

Dus, dames en heren, deze week in de krant: een twittercolumn van , oftewel: Chantal.

Saillant detail: dit is de eerste twittercolumn die Chantal ooit schreef – prachtige première, toch?

Wekelijkse selectie

Bovendien post ik iedere vrijdag de leukste twittercolumns van de week. Dit omdat de twittercolumns voor Metro over family gaan – en er heel veel twittercolumns worden geschreven over heel andere zaken.

 

*) met ’s werelds kortste columns! Ik bedoel: een column van 140 tekens in de krant? De één-na-kortste column in Metro heeft 100 woorden.

Comments

comments

In categorie: Gedachten

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *