Duurzaam relatiegeschenk

Een klein cadeau met grote impact – dat is SoepStarter. Met dit volledig customizable duurzame relatiegeschenk activeer je je relaties, blijf je top of mind én help je mensen de principes van de blauwe, circulaire economie te begrijpen en: daar zelf ook stappen in te zetten.

Deze SoepStarter leert mensen hun eigen voedselreststroom te verwaarden, door er, snel en makkelijk, soep van te maken. Als we dat allemaal eens in de twee weken soep zouden doen, redden we per persoon, per jaar 12 kilo groenten van verspilling. Klinkt als weinig? Landelijk gezien levert dat een totaal van ruim 200 miljoen kilo geredde groenten op. De moeite waard, toch? 

Close the loop, make some soup

duurzaam-relatiegeschenk

Met dit duurzame relatiegeschenk geef je je klanten een heel praktisch middel in handen om hun persoonlijke voedselverspilling terug te dringen. En de mogelijkheden zijn eindeloos: van standaard SoepStarter tot volledig customized – precies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.  

Wat is het?

KerstkliekjesSoepStarter-soephoofd

1 portie SoepStarter, waarmee mensen, zonder gedoe, hun restgroenten kunnen verwaarden tot 1 liter heerlijke groentesoep. Verpakt in duurzaam gedrukte wikkel (die helemaal te customizen is), met daarop de methode, zodat je voortaan altijd je restgroenten kunt omzetten in soep – ook als je SoepStarter op is.    

Materiaal / productie MVO

Het ontwerp is geöptimaliseerd op zo min mogelijk waste: we hebben een exact passende verpakking ontwikkeld waarvoor minimaal papier wordt verspild. Dat papier is houtvrij en duurzaam bedrukt, met gebruik van bio-inkten. De productie van de incentive vindt plaats in de sociale werkplaats, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Personaliseren

duurzaam relatiegeschenk

SoepStarter is volledig te personaliseren: van de kruidenmix zelf. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld voor BlueCity een kruidenmix met lokaal gekweekte oesterzwammen van RotterZwam, tot aan de infographic op de binnenzijde en natuurlijk de complete buitenzijde van het envelopje zelf. Zo kunnen we een kruidenmix maken die past bij jouw bedrijf, en de verpakking inzetten om het verhaal erachter uit te dragen. 

Prijs 

Op aanvraag, vanaf ongeveer €2,25/stuk voor de standaard uitvoering. Te versturen per enveloppe, dus budgetvriendelijk qua verzendkosten. 

Interesse in een duurzaam circulair relatiegeschenk?

Leuk, wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag! Neem contact op met Sarina Karouw, via sarina@soephoofd.nl. Maak dit jaar de decemberdagen extra duurzaam!

 

 

OVER SOEPHOOFD – Soephoofd helpt de huis-, tuin- en keukenconsument om van sneue groenten en treurig fruit een lekker maaltje te maken. Met Soephoofd’s kant-en-klaarmixen bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder. Dankzij de samenwerking met Dille & Kamille is SoepStarter vanaf heden in het hele land verkrijgbaar.