Soepstarter per post: gezond en no waste brievenbuscadeautje. Ook als kerstkaart :-)

stuur een pan #weggooigroentesoep per post

Gezonder eten én minder verspillen? Met SoepStarter per Post maak je binnen een kwartier een liter soep van restjes groente uit eigen koelkast. Zonder gedoe en: zonder e-nummers. Fijn voor een vriendin met goede eetvoornemens, een collega met zwangerschapsverlof, een zieke óf als kerstkaart.

Waarom SoepStarter per Post?

Jij en ik gooien zo’n 50 kilo voedsel per jaar weg; een groot deel groente. Als we daar #weggooigroentesoep van maken, redden we samen 128 miljoen kilo groente van verspilling.

OVER SOEPSTARTER PER POST

SoepStarter-per-Post is een mix van gedroogde groenten, kruiden en specerijen, verpakt in een gehandletterde quote-kaart. Schrijf je boodschap achterop en stuur op. SoepStarter is 100% natuurlijk, dus vrij van e-nummers. SoepStarter bevat geen zout, geen gluten, geen gist-extract – en is geschikt voor vegans. Verkrijgbaar met drie verschillende quotes én als kerstkaart.

KERSTKLIEKJESSOEPSoepStarter-per-Post-handletters-quote-good-food-is-good-mood

SoepStarter-per-Post is er ook als gehandletterde kerstkaart. Origineel om te sturen en handig om te ontvangen. Perfect voor Derde Kerstdag, als je wel klaar bent met al dat koken en die liflafjes :-)

BONUS

Op de binnenzijde vind je een mini-poster waarmee je, ook als je SoepStarter op is, lekker en snel soep maakt van #weggooigroente. Een goed begin van 2018!

WAAR TE KOOP?

SoepStarter-per-Post is verkrijgbaar via www.soepstarter.nl en via winkels door heel Nederland. 

> bestel SoepStarter per Post online

Of bekijk de SoepStarter Verkooppunten in Nederland en België

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *