SoepStarter: een duurzaam en circulair relatiegeschenk

duurzaam-relatiegeschenk

Op zoek naar een circulair relatiegeschenk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het is onze missie om consumenten te helpen hun persoonlijke voedselverspilling te verminderen. En hoe meer mensen we bereiken, hoe minder we met zijn allen verspillen.

Vorig jaar januari lanceerden we SoepStarter, het eerste product waarmee we jou als druk mens een tool geven om de #weggooigroenten uit eigen koelkast om te zetten in gezonde en lekkere soep. En dat ging goed: in 2017 verkochten we zo’n 12.500 porties SoepStarter, waarmee we de Nederlandse consument hielpen 6.250 kilo #weggooigroenten te redden van de kliko. Hoera!

Maar: wij willen meer groente redden

duurzaam relatiegeschenk

Om daar een stap in te zetten, ontwikkelden we halverwege 2017 onze BlueSouvenirs, in opdracht van BlueCity. Deze SoepStarter Mini bevat een portie SoepStarter, waarmee mensen, zonder recept en zonder bouillonblokje, hun restgroenten kunnen verwerken tot een liter #weggooigroentesoep.

En: we geven ze ook dé methode, zodat ze, ook als hun Soepstarter op is, soep kunnen blijven maken van hun oude groenten.

Op zoek naar een circulair relatiegeschenk?

Een klein cadeau met grote impact – dat is SoepStarter Mini. Met dit volledig customizable duurzame relatiegeschenk activeer je je relaties, blijf je top of mind én help je mensen de principes van de blauwe, circulaire economie te begrijpen en: daar zelf ook stappen in te zetten.

>> lees hier meer over SoepStarter Mini

Wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag om zo samen een eind te maken aan voedselverspilling!

 

Comments

comments

Filed under Soep Enzo

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *