Soephoofd op locatie: In de Oude Werkplaats, Nijmegen

Afgelopen vrijdag soepte ik op locatie. Mirjam (die van Handletters.nl) gaf een workshop In de Oude werkplaats, in Nijmegen – een prachtige plek, met een joekel van een keuken. Hier een korte impressie van hoe serieus zoiets in zijn werk gaat…

Soephoofd op Locatie

Voor Rechtstreex-Spangen doe ik, samen met Sarina, regelmatig (kleine) cateringklussen. Zo had ik ook bij Mirjams handletter-workshop in Stroop een lekker soepje gemaakt. En toen bleek dat In de Oude Werkplaats, Nijmegen een grote keuken heeft, was de beslissing snel gemaakt: natúúrlijk zou ik gaan soepen op locatie!

Soep op locatie: In de Oude Werkplaats, Nijmegen

soephoofd-op-locatie-In de Oude Werkplaats, Nijmegen

De eerste lading komijnzaadjes brandde (natuurlijk, want dat hoort er blijkbaar bij) aan, Mirjam kon zich niet op haar werk concentreren door de aanwezigheid van een camera, maar verder kwam alles helemaal goed.

De workshop was leuk (ik pikte, zelfs met mijn hoofd in de soeppan, wat nieuwe ideeën op), de mensen geweldig en de soep heerlijk. Wel was het ook een confrontatie met mijn beperkingen, want ik ben er nu, vier dagen na dato, nóg van aan het bijkomen… maar het is het helemaal waard. Nu al zin in de volgende soephoofd-op-locatie-tour :-)

 

Comments

comments

Filed under Gedachten

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *