Nieuwsbrief

Bespaar geld, verminder voedselverspilling en eet meer groenten… maak simpelweg soep van je weggooigroente! Schrijf je in voor Soephoofd Nieuwsbrief voor tips, tricks en (soep)recepten.

Wil je meer seizoensgroenten eten – en minder weggooien? Krijg je graag onze lees-, luister- en kijktips over lekker en lokaal eten? Ben je wel nieuwsgierig naar wat wij zoal koken/schrijven/ontdekken, maar heb je geen tijd/zin/energie om ie-de-re week op ons blog te kijken?

>> schrijf je in voor de Soephoofd nieuwsbrief <<

… dan krijg je één à twee keer in de maand een mailtje met daarin de highlights. Handig, hè?

NOOT: het scherm waarop je je inschrijft belooft Confetti Pushpops – maar dat klopt niet meer. Ik weet alleen niet hoe ik dat technisch oplos… Schrijf je gewoon in, dan kom je op de lijst en komt alles goed :-)

Alvast beginnen: Simpele Soep in 20 minuten

Makkelijk soep maken? Verspil minder groente én eet meer groente met #Weggooigroentesoep. Free printable mini-poster van Soephoofd, gemaakt door Handletters.nl

Soep is makkelijk te maken van willekeurig welke groente (bijvoorbeeld die courgette die ligt te verkommeren in je koelkast), neemt niet langer dan 20 minuten in beslag en is reuze-gezond. Bovendien: van die 20 minuten is 10 minuten prutteltijd, waarin je prima de rest van je avondeten kunt (voor)bereiden. Of je kinderen kunt knuffelen. Een snelle douche kunt nemen. Een stukje van de krant lezen… Oh, er zijn zoveel manieren om 10 minuten te vullen!

>>  download de Simpele-Soep-Methode-Poster

Print uit en hang aan je keukenmuur. Bespaar geld, verminder voedselverspilling en eet meer groente – drie vliegen in één klap!