Gedachten
Reageer

Kom proeven: Hysterische Kerstsoep bij Stroop Rotterdam!

wpid-pompoensoep-hysterische-kerstsoep-soephoofd-02.jpeg

Komende vrijdag is het weer Wilde Wereldsoep-avond bij Stroop Rotterdam! Sarina maakt dit keer een Hysterische Kerstsoep van Pompoen, met honing, stercroutons en (dennen)groen. Plus een heerlijk romige Vichyssoise, voor wie het allemaal graag wat gewóner heeft…

Wilde Wereldsoep Kerst-editie: gratis voor Rechtstreex Spangen-klanten

wpid-pompoensoep-kerstsoep-soephoofd.jpeg

Ben jij klant bij Rechtstreex-Spangen? Bedankt voor je boodschappendoenerij bij ons! Om wat terug te doen, schenken we je graag een gratis portie Hysterische Kerstsoep in – of Vichyssoise, als je daar meer trek in hebt :-)

Hoe verzilver jij je gratis soep?

Simpel: laat je aankoopbon zien, en wij scheppen op. Dat hoeft geen recente bon te zijn, en als we je aan je snoet herkennen is het ook goed, natuurlijk :-)

>> meld je aan voor deze Wilde Wereldsoep-avond Kerst-editie (niet verplicht, wel handig!)

Extra leuk: op de kerstkiek met de Kerst Photobooth

kerst-photobooth

Extra leuk: tijdens de Wilde Wereldsoep-avond van vrijdag as kun je ook een überkerstig portret van jezelf en je gezin laten schieten.
Wesley en Marlissa zorgen voor een photobooth vol kerst-accessoires, jij lacht vriendelijk en -KLIK- je staat op de kerstkiek. Een digitale foto kost 2 euro. Liever een kant-en-klaar setje kaarten? Dat kan ook: voor 15 euro krijg je 10 kerstkaarten met je eigen foto erop.

Eerdere Wilde Wereldsoep-avonden bij Stroop Rotterdam

48-natuurlijk-spangen-wilde-wereld-soep-avond

De Wilde Wereldsoep Kerst-editie is alweer de twaalfde Wilde Wereldsoep die we bij Stroop organiseren. 
Op 2 oktober was de eerste editie, toevallig (of niet :-)) ook met een pompoensoep. Sindsdien hebben we dus 12 weken achter elkaar échte Spangense soep gemaakt van groenten uit Rotterdam en omstreken.

Bovendien hebben we twee gastsoepers gehad: Madina en haar moeder, die authentieke Borsch maakten, en Meriam en Paula, van Natuurlijk Spangen, die Bissara en Bravoe op het menu zetten!

Wilde Wereldsoep-avond in 2016

(beeld: De Buik van Rotterdam)

(beeld: De Buik van Rotterdam)

In 2016 gaan we gewoon door met de Wilde Wereld-soepavonden! En de eerste gastsoeper is ook al bekend: Albert, auteur van Mixtie en opperkok van de allerbeste Indische toko Ap Halen, (hier lees je meer over hem) maakt speciaal voor ons een grote pan Sajoersoep.

Tot vrijdag!

 

Comments

comments

In categorie: Gedachten

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *