Zelf een rokje naaien? Doe de House of Dots workshop!

Workshop-2_1

Ik geef het eerlijk toe: ik heb twee linkerhanden. En ik kan niet rekenen. Ook heb ik geen ruimtelijk inzicht – iets wat toch wel erg handig is als je iets wil naaien. En toch…

… en toch kan ik inmiddels zelf mijn jas vermaken.

diana-van-ewijk

Dankzij de Dotjes – dat wel. Hester en Marielle, de geniale dames achter House of Dots, hielpen mij op een maandagavond mijn 8 centimeter te lange winterjas inkorten. Ik had er helemaal geen zin in (bang dat ik mijn mooie jas totaal zou verknippen), maar het werd een ontzettend leuke avond.

Hester en Mariëlle hebben gouden handjes.

Plus een geweldige voorraad stoffen en fournituren, een gezellig atelier en een flinke dosis humor – ook niet onbelangrijk. De perfecte package om te leren naaien! Ik bedoel: als zelfs ík kan leren locken, dan kan iedereen het. En dat is helaas geen valse bescheidenheid…

House of Dots Workshop: leer zélf een rokje in elkaar fröbelen

workshop house of dots

Hester en Mariëlle delen hun kennis (en vooral hun tips & tricks!) heel graag.  Sterker nog: ze geven de komende tijd een serie workshops waarin je leert een A-lijn rok te maken. Eén keer leren van de pro, en dan de rest van je leven je eigen rokjes naaien. Goede investering, toch?

>> lees meer over House of Dots Workshop A-lijn rok maken

IMG_5316.JPG

De workshops vinden plaats in de gezellige studio in Haarlem. Aan het eind van de dag ga je met je zelfgemaakte rok naar huis. Bovendien krijg je een patroon mee waar je zelf verder mee kunt werken.

Workshop House of Dots

Niet inbegrepen zijn de benodigde stof en voering voor je rok, wel mag je (tegen redelijke vergoeding) kiezen uit de (grote!) privé-voorraad stoffen.

Een keer investeren in leren, en je naait voor de rest van je leven je eigen rokjes. Hoe leuk is dat?
Aanrader!

Liever kant-en-klaar kopen?

House -of-dots-Jane-Blue-Jean

Heb jij geen tijd, zin of puf om zelf te leren naaien? Goed nieuws: de zomercollectie van House of Dots is weer om van te watertanden. En de House of Dots-jurken zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch.

Een feestjurk… waar je ook moeiteloos de Avondvierdaagse in loopt.

Model_Jane-Red-Dutch

Dát zijn de jurken van House of Dots. Vintage jurken, maar dan nieuwgemaakt. Aangepast aan maatvoering anno 2015 (dus ook in het XXL) en van stoffen waarin je niet begint te zweten zodra je er maar naar kijkt – iets wat ik bij échte vintage jurken een belangrijk nadeel vind.

house-of-dots-2015

De zesde van links is Jane Blue Jean en mijn nu al favoriete zomerjurk, maar ook Sue Madras, de laatste in het rijtje, vind ik geweldig! *wishlisted*

>> kijk rond in de shop van House of Dots om de jurken van dichtbij te bestuderen!
En vergeet de koopjeszolder niet…

Comments

comments

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *