Duurzaam relatiegeschenk

Een klein cadeau met grote impact – dat is SoepStarter Mini. Met dit volledig customizable duurzame relatiegeschenk activeer je je relaties, blijf je top of mind én help je mensen de principes van de blauwe, circulaire economie te begrijpen en: daar zelf ook stappen in te zetten.

Deze SoepStarter Mini leert mensen hun eigen voedselreststroom te verwaarden, door er, snel en makkelijk, soep of smoothies van te maken. Als we dat allemaal eens in de twee weken soep zouden doen, redden we per persoon, per jaar 12 kilo groenten en fruit van verspilling. Klinkt als weinig? Landelijk gezien levert dat een totaal van ruim 200 miljoen kilo geredde groenten en fruit op. De moeite waard, toch?

Close the loop, make some soup – or smoothie!

duurzaam-relatiegeschenk

Wat is het?
1 portie Private Label SoepStarter- of Smoothie -mix, waarmee mensen, zonder gedoe, hun restgroenten en -fruit kunnen verwaarden tot 1 liter heerlijke groentesoep of twee flinke smoothies. Verpakt in duurzaam gedrukte wikkel, met daarop een inpact-visualistatie én de methode, zodat je voortaan altijd je restgroenten en -fruit kunt omzetten in soep of smoothies – ook als je SoepStarter op is.

Materiaal / productie MVO

Het ontwerp is geöptimaliseerd op zo min mogelijk waste: we hebben een exact passende verpakking ontwikkeld waarvoor minimaal papier wordt verspild. Dat papier is houtvrij en duurzaam bedrukt, met gebruik van bio-inkten. Het zakje waar de SoepStarter in zit, is van pergamijn papier, een goed alternatief voor plastic. De productie van de incentive vindt plaats in de sociale werkplaats, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Personaliseren

duurzaam relatiegeschenkSoepStarter Mini is volledig te personaliseren: van de kruidenmix zelf. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld voor BlueCity een kruidenmix met lokaal gekweekte oesterzwammen van RotterZwam), tot aan de infographic op de binnenzijde en natuurlijk de complete buitenzijde van het envelopje zelf. Zo kunnen we een kruidenmix maken die past bij jouw bedrijf, en de verpakking inzetten om het verhaal erachter uit te dragen.

Prijs

Op aanvraag.

Interesse in een duurzaam circulair relatiegeschenk?

Leuk, wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag! Neem contact op met Sarina Karouw, via sarina@soephoofd.nl.