Gedachten
Reageer

SoepStarter RotterZwam – speciaal voor BlueCity

Soephoofd ontwikkelde een relattiegeschenk dat gewoon door de brievenbus kan: een SoepStarter Special, met gedroogde oesterzwammen van RotterZwam.

Wat werkt nou beter tegen een dipje dan een dampende pan soep? Precies: niks. Dus maakten wij van Soephoofd deze zwammensoep die gewoon door de brievenbus past.

Deze SoepStarter RotterZwam ontwikkelden we speciaal voor BlueMonday, als relatiegeschenk van BlueCity (de circulaire voorbeeldstad die zich heeft gevestigd in voormalig zwemparadijs Tropicana) voor haar zeergewaardeerde community: tegen voedselverspilling, en gemaakt met gedroogde oesterzwammen van RotterZwam – de kwekerij die in de kelder van BlueCity oesterzwammen kweekt op koffiedik, oa van Aloha. Héél leuk om te doen, zo’n B2B-product!

Bijzonder relatiegeschenk: SoepStarter voor jouw bedrijf

Speciaal voor BlueCity ontwikkelde Soephoofd een SoepStarter Special ism RotterZwam

Heb jij ook een mooie gelegenheid waarbij je een bijzonder relatiegeschenk wil versturen? Wij denken graag mee over een SoepStarter Special die perfect bij jouw bedrijf past! Voor Valentijnsdag, met Pasen, om de zomervakantie te overbruggen, maar… ook leuk als alternatief kerstpakket :-)

Stuur ons gerust een mail voor meer informatie! Wij denken graag met je mee.

Zelf ook snelle soep maken?

Eet gezonder, bespaar meer, verspil minder: maak met SoepStarter snel en makkelijk soep van groente die je anders weg zou gooien.

Dat kan, met de SoepStarter. Daarmee maak je binnen een kwartier gezonde groentesoep van willekeurig welke groenten je nog over hebt; zonder bouillonblokje, zonder gedoe. Ideaal voor een restje overgebleven spruitjes, aardappels en bijvoorbeeld een ui :-)

>> bestel SoepStarter

Comments

comments

In categorie: Gedachten

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *