Soepstarter per post: gezond en duurzaam (brievenbus)cadeautje. Ook als kerstkaart :-)

stuur een pan #weggooigroentesoep per postGezonder eten én minder verspillen? Met SoepStarter per Post maak je binnen een kwartier een liter soep van restjes groente uit eigen koelkast. Zonder gedoe en: zonder e-nummers. Fijn voor een vriendin met goede eetvoornemens, een collega met zwangerschapsverlof, een zieke oom óf… als kerstkaart.

Waarom SoepStarter per Post?

Jij en ik gooien zo’n 50 kilo voedsel per jaar weg; een groot deel groente. Als we daar #weggooigroentesoep van maken, redden we samen 128 miljoen kilo groente van verspilling. Bovendien is er niets troostender dan warme soep, en heb je met een kom #weggooigroentesoep meteen de helft van je dagelijkse portie groenten binnen.

Over SoepStarter per PostSoepStarter-per-Post-handletters-quote-good-food-is-good-mood

 

 

SoepStarter-per-Post is een mix van gedroogde groenten, kruiden en specerijen, verpakt in een gehandletterde quote-kaart. Schrijf je boodschap achterop en stuur op. SoepStarter is 100% natuurlijk, dus vrij van e-nummers. SoepStarter bevat geen zout, geen gluten, geen gist-extract – en is geschikt voor vegans. Verkrijgbaar met drie verschillende quotes én als kerstkaart.

Ook als kerstkaart verkrijgbaar – ideaal voor Derde Kerstdag

Kerstkliekjesoepstarter-persbeeld-01

SoepStarter-per-Post is er ook als gehandletterde kerstkaart. Origineel om te sturen en handig om te ontvangen. Perfect voor Derde Kerstdag, als je wel klaar bent met al dat koken en die liflafjes :-)

BONUS

Op de binnenzijde vind je een mini-poster, getekend door Mirjam de Boer van Handletters.nl, waarmee je, ook als je SoepStarter op is, lekker en snel soep maakt van #weggooigroente. Een goed begin van 2018!

SoepStarter-per-Post in jouw winkel?soepstarter-weggooigroentesoep-winkel-display-soephoofd

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Hoe meer mensen hun restjes groenten opeten in plaats van weggooien, hoe minder voedsel er verspild wordt.

Inkoopprijzen

Je koopt SoepStarter per Post al in voor €2,25 per stuk (minimum afname: 24 stuks, assorti). De adviesverkoopprijs is €3,75. Liever alleen de kerstkaarten? Dat kan ook!

Display 

De SoepStarter per Post past prima in een standaard kaartenmolen, maar kan ook geleverd worden met bijbehorende display. Hierin passen 12 SoepStarters. De display is gratis; we vragen €7,50 borg zodat we ze kunnen recyclen als jij er klaar mee bent :-)

Promotiemateriaal

Natuurlijk leveren wij ook promotiemateriaal, zoals een persbericht, plus product-
en sfeerfoto’s en een filmpje. Deze kun je uiteraard gebruiken voor de online promotie van SoepStarter in jouw (web)winkel.

>> bekijk SoepStarter per Post Promotiemateriaal

Bestel SoepStarter per Post voor je (web)winkel

Stuur een mailtje naar sarina@soephoofd.nl, of bel direct met Soephoofd Sarina via 06 2413 8744 – zij neemt je bestelling graag op.