Gedachten, SoepStarter
comments 3

Soephoofd werkt samen met Dille & Kamille tegen foodwaste

Dille en Kamille SoepStarter tegen voedselverspilling

De reststroom van de consument sluiten – dat is het doel van Soephoofd. Dankzij de samenwerking met Dille & Kamille is het aantal consumenten dat we met onze #nowaste producten bereiken enorm gegroeid.

Met 30 winkels in Nederland en België en een webwinkel die wereldwijd levert, kan vrijwel iedereen onze kant-en-klaar mixen kopen en zo zijn persoonlijke voedselverspilling verminderen.

Drie tweetalige SoepStarters

Dille en Kamille SoepStarter WinkelSoepStarter is een mix van groenten, kruiden en specerijen waarmee je een restje groenten uit eigen koelkast binnen 15 minuten omzet in #weggooigroentesoep – vrij van gistextract en palmolie en vegan friendly.
Speciaal voor Dille & Kamille ontwikkelde Soephoofd een tweetalige verpakking die qua uitstraling op Dille & Kamille aansluit.

Samenwerking met Dille & Kamille: dagelijks duurzaam

Dille & Kamille wil het dagelijkse leven plezieriger en mooier maken. Vertrekpunt daarbij is het principe van natuurlijke eenvoud – dat sluit perfect aan bij Soephoofd. Duurzaam leven is niet ingewikkeld; daarmee kun je in eigen huis, of zelfs: in eigen koelkast, beginnen. 

SoepStarter is per 1 september 2018 beschikbaar bij Dille & Kamille in de smaken Frans, Indiaas en Arabisch, kost €4,95 per potje (goed voor vier keer een liter #weggooigroentesoep) en wordt desgewenst per fietskoerier thuisbezorgd. 

>> bekijk SoepStarter bij Dille & Kamille

OVER SOEPHOOFD

Soephoofd helpt de huis-, tuin- en keukenconsument om van sneue groenten en treurig fruit een lekker maaltje te maken. Met Soephoofd’s kant-en-klaarmixen bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder. Dankzij de samenwerking met Dille & Kamille is SoepStarter vanaf heden in het hele land verkrijgbaar.

Comments

comments

In categorie: Gedachten, SoepStarter

door

Diana van Ewijk is, naast officieel Soephoofd, ook kapitein van het #KliekjesCollectief en social mediamanager in #BlueCity010. Een storyteller met de focus op foodwaste!

3 comments

  1. Nu maak ik zelf altijd gewoon heel gemakkelijk soep, met groenten uit eigen tuin en of rest-groenten maar ik vind dit wel een mooi initiatief!
    Ik denk dat ik het alleen daarom al een keertje ga proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *