Rechtstreex Kook&Klaar Maaltijdtas Deluxe (week 19/20)

Alle ingrediënten voor 3 best wel luxe lekkerlokale maaltijden: Eggdropsoep van homemade Kippenbouillon (met Sambalman-sambal!), Porkchops met Geroosterde Pastinaak & Brood-Munt Saus en Melanzane Parmigiana met Tintense Aubergines (en Soephoofds Tomatensaus).

De vakantie is voorbij! Dat vieren we met een lekker luxe Kook&Klaar MaaltijdTas. Een tas vol lokale ingrediënten voor 3 dagen lekker lokaal eten, met easy peasy recepten en slimme kooktips om het nóg makkelijker te maken. LET OP: geen abonnement nodig!

Niet nadenken, wél lekker eten – speciaal voor drukke mensen (of mensen die hun tijd anders willen besteden :-))

Rechtstreex Kook&Klaar Maaltijdtas Deluxe 
(week 19/20)

Verse ingredienten, makkelijke recepten en slimme kooktips voor 3 dagen lekker (en best luxe) lokaal eten. Minimale moeite, maximaal resultaat – fijn voor drukke mensen die wél goed willen eten.
De Kook&Klaar Maaltijdtas van week 19/20 bevat de volgende maaltijden:

1. Eggdropsoep van homemade Kippenbouillon (met Sambalman-sambal!)

Sluit je dag lekker fusion af met deze exotische soep op basis van oerhollandse kippenbouillon met paksoi uit Zwijndrecht en oesterzwammen uit Tropicana. Staat in een wip op tafel, is een feest voor het oog om te zien en een nóg groter feest om te eten. Dankzij de royale porties vullend op zichzelf, maar mensen met echt grote honger gooien er een handje rijst of noedels uit eigen keukenkastje bij om ‘m nóg vullender te maken.Enne: de kippenbouillon is ook nog eens goed tegen een beginnend verkoudheidje of griepje :-)

Sluit je dag lekker fusion af met deze exotische soep op basis van oerhollandse kippenbouillon met paksoi uit Zwijndrecht en oesterzwammen uit Tropicana. Staat in een wip op tafel, is een feest voor het oog om te zien en een nóg groter feest om te eten. Dankzij de royale porties vullend op zichzelf, maar mensen met echt grote honger gooien er een handje rijst of noedels uit eigen keukenkastje bij om ‘m nóg vullender te maken.Enne: de kippenbouillon is ook nog eens goed tegen een beginnend verkoudheidje of griepje :-)

Kant&Klaar meegeleverd:

  • langzaam-getrokken kippenbouillon (Soephoofd)
  • kruidenmix (Soephoofd)
  • knoflook-gembermix (Soephoofd)
  • Sambalman-sambal (Sambalman)

Zelf toevoegen: zout, peper, (zonnebloem)olie

2. Porkchops met Geroosterde Pastinaak & Brood-Munt Saus
Deze Porkchops van Hongaarse Wolvarkentjes masseer je in met frisse citroen-rozemarijn marinade die je er kant&klaar bij geleverd krijgt. Een beetje vooruitdenken dus - maar dat is het meer dan waard. Daarna schuif je ze namelijk zó in de oven met piepers, EKO-pastinaken én zoetsappige peren. Na een minuut of 40 zijn ze klaar en serveer je ze met een verrassende Brood-MuntSaus die je er kant-en-klaar bij geleverd krijgt.

Deze porkchops van Hongaarse wolvarkentjes masseer je in met frisse citroen-rozemarijn marinade die je er kant&klaar bij geleverd krijgt. Een beetje vooruitdenken dus – maar dat is het meer dan waard. Daarna schuif je ze namelijk zó in de oven met piepers, EKO-pastinaken én zoetsappige peren. Na een minuut of 40 zijn ze klaar en serveer je ze met een verrassende brood-muntsaus die je er kant-en-klaar bij geleverd krijgt.

Kant&Klaar meegeleverd:

  • citroen-rozemarijnmarinade
  • brood-muntsaus (Soephoofd)

Zelf toevoegen: zout, peper, olijfolie of boter

3. Melanzane Parmigiana met Tintense Aubergines (en Soephoofds Tomatensaus)

Gegrilde aubergine met tomaat, kaas en basilicum uit de oven, à la Sophia Loren; dat klinkt als comfort food - en dat ís het ook! En het is nog gezond ook, want deze lasagna maak je met plakken gegrilde aubergine i.p.v van lasagnevellen. Zo kom je wel aan je 200 gram groenten per dag :-)

Gegrilde aubergine met tomaat, kaas en basilicum uit de oven, à la Sophia Loren; dat klinkt als comfort food – en dat ís het ook! En het is nog gezond ook, want deze lasagna maak je met plakken gegrilde aubergine i.p.v van lasagnevellen. Zo kom je wel aan je 200 gram groenten per dag :-)

Kant&Klaar meegeleverd:

  • Sarina’s Tomatensaus (Soephoofd)
  • Pangritata (Soephoofd)

Zelf toevoegen: zout, peper, olijfolie

Ik zei het al: minimale moeite, maximaal resultaat, dat heb je met deze tas vol lekker lokale ingrediënten, makkelijke recepten en slimme (meal prepping) tips. 
Plus: royale porties, waar je je kind(eren) makkelijk van laat mee-eten, of waarvan je gewoon een flinke kliek bewaard voor de volgende dag. Veel makkelijker wordt het niet, mensen!

bestel Rechtstreex Kook&Klaar-Tas vóór woensdag 11 mei, 10:00 uur (je vindt ‘m bij Overige)

Rechtstreex Kook&Klaar Tas: geen abonnement

maaltijd tas

Zin om te proberen, onze Rechtstreex Kook&Klaar Maaltijdtas? Gewoon doen! Je eet er minimaal 3 dagen heerlijk van (zonder dat je hoeft te peinzen over wat je dan gaat eten – dat hebben wij namelijk al voor je gedaan), de recepten zijn makkelijk en snel klaar (en voor de dingen die langer duren geven wij je slimme tips – zo leer je ook nog wat kooktrucjes), en je zit verder nergens aan vast. Je hoeft dus niet minimaal 3x zo’n Kook&Klaar Maaltijdtas af te nemen.

Handig dus,  zo’n tas vol lokale ingrediënten voor 3 makkelijke maaltijden. Niet nadenken, wél lekker eten – speciaal voor drukke mensen!

> bestel Rechtstreex Kook&Klaar Paasbrunch vóór 23 maart, 10:00 uur 
(je vindt ‘m bij Overige)

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *