Non-zen in Nimma

wpid-wp-1450609671180.jpg

Dus… Ik ben in Nijmegen. Doen we wel vaker, zo rondom de feestdagen: een kleine tour de famille – die wonen namelijk allemaal aan deze kant van het land. Maar gek is dat:…


… ik had énorm veel zin in deze eerste (en-enige-zonder-kinderen)dag van de kerstvakantie, maar nu het zover is ben ik vooral énorm opgefokt. Zelfs een erwtensoep in elkaar draaien heeft niet echt geholpen. En dat zegt wat, van hakken en snijden word ik normaalgesproken instant zen.*

Hoog tijd dus voor zenplan B: koffie en de krant in een cafeetje.** En rap een beetje, voordat de grutten hier vanmiddag worden afgeleverd :-))

Fijne zondag allemaal!

*) nu ik dit zo tik: ik heb, vanwege vreemde keuken met nog vreemdere inventaris-omissies, een zak voorgesneden erwtensoepgroenten gekocht. Vloeken in de verse seizoensgroentenkerk – die ook nog eens nulkommanul doet voor mijn relaxmodus.  Interessante tegenstelling…

**) Iemand nog tips voor het leukste cageetje/de beste koffie/de lekkerste taartjes van Nijmegen? Ik ben hier nog een paar dagen, dus houd me warm aanbevolen!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *