Firecracker. Of: hoe Chocstar mij knetterend tot rust brengt.

diana-van-ewijk-ploetermoeder-aanmoddermoeder

Twee filmpjes opnemen, een telefonisch overleg houden, 30 pagina’s onderzoek doorlezen in de trein naar een snikheet event, daar vier uur rondbanjeren met een steeds zwaarder wordende tas vol visitekaartjes, folders en boeken, 30.000 mensen spreken, terug in de trein die stapel folders uitspitten en een stuk of tien foto’s bewerken – en dat allemaal in één dag. Nee, dit is…

… géén klaagzang.

Mijn werk is geweldig.
Het levert me niet alleen geld op, maar vooral ook heel veel voldoening. Ik ontmoet de leukste mensen, mag ambitieuze vrouwen (en soms ook mannen) verder helpen in hun webwinkel en ik mag, gelegitimeerd, want voor mijn werk, non-stop op Twitter/Facebook en Instagram zitten.
Absoluut geen klaagzang dus.

Dit is een verzuchting.

Want jongens, hoe heerlijk en inspirerend mijn werk ook is; na zo’n dag non-stop praten ben ik niet alleen volledig hees, maar bovenal heel erg toe aan een even he-le-maal niets.

Nu zit een hele dag helemaal niets er niet in, maar kan ik her en der best een uurtje sprokkelen. Een uurtje op de bank met een boek, een grote mok heel erg verkeerde koffie en… een Firecracker*.

Een Firecracker?

aanmoddermoeder

Yep: een Firecracker. Van Chocstar.
Een dubbeldikke reep pure chocolade** met chilipeper, zeezout en… knettersuiker.
Zo kom ik, al knetterend, tot rust.

Hebbenhebbenhebben?

Bestel de Firecracker bij Chocstar, hier.

Knetterze!

 

*) op de foto, naast een glas koffie en een aangeknaagde Firecracker van Chocstar, een poster die ik van Mirjam de Boer kreeg. Altijd een goede reminder, toch?

**)

Chocstar wordt gerund door Annefrid Imenkamp (alias Fridsie Wonka – Chief Executive Chocolate Maker). Zij maakt met heel veel plezier de meest bizarre chocolade-repen voor je. Wil jij wel knettersuiker, maar dan met aardbeien en discodip in witte chocolade? No problemo.
Bij Chocstar stel je zelf je reep samen, met desnoods wel vijf verschillende toppings.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *